Voor pasfoto’s zijn wij op werkdagen steeds geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Zondag's alleen op telefonische afspraak !

             
   
   
   
 
     
     
Untitled Document

Reproducties

Van afbeeldingen die u dierbaar zijn kunnen wij  met digitale technieken kwalitatief goede  reproducties maken , te gebruiken voor diverse doeleinden. Een reproductie kan gemaakt worden van onder meer :

  1. Foto of pasfoto (het formaat is niet zonder meer van belang);
  2. Dia;
  3. Poster of antiquarische kaarten;
  4. Schilderij of  tekening.

Voor reproductie nemen wij alleen originelen in ontvangst die niet in een lijst zitten of achter glas . Mocht de kwaliteit van het origineel niet toereikend zijn, dan delen wij u dat in ons atelier meteen mee en is de keus aan u om wel of niet verder te gaan.

Wij delen u ook de levertijd mee.

Mocht pas tijdens het reproduceren blijken dat een goede reproductie onverhoopt niet mogelijk is, dan brengen wij u hiervan op de hoogte en bent u niet gebonden aan kosten.

Wij berekenen een atelier - uurprijs , herleid naar de werkelijk gebruikte eenheden van 5 minuten. Hoe hoger de kwaliteitsnorm , hoe meer te gebruiken eenheden.

Bij opdrachten die grote spoed vereisen ( bijvoorbeeld een reproductie ten behoeve van een bidprentje van een overledene ) wordt een toeslag berekend. Op het uurtarief komt de prijs van de gewenste soort afbeelding zelf.

Dat kan onder meer zijn :

  1. Afdruk op fotopapier;
  2. Afdruk op canvas;
  3. Posterpapier;
  4. Plexi.
 
 
Home
Pasfoto's
Schoolfotografie
Reproducties
Groepsfoto's
Contact
     
               

© 2015-2019 Foto Amycal - Alle rechten voorbehouden - Colofon