Voor pasfoto’s mogen wij ook in de Covid 19 periode geopend zijn ! Wij zijn geopend ma t/m vrij tussen 18.00 uur en 21.00 uur en verder op maandag en zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Maximaal één persoon tegelijk in de pasfotoruimte. Aanbellen s.v.p. aan de toegangsdeur.

             
   
   
   
 
     
   
Untitled Document

Reproducties

Van afbeeldingen die u dierbaar zijn kunnen wij  met digitale technieken kwalitatief goede  reproducties maken , te gebruiken voor diverse doeleinden. Een reproductie kan gemaakt worden van onder meer :

  1. Foto of pasfoto (het formaat is niet zonder meer van belang);
  2. Dia;
  3. Poster of antiquarische kaarten;
  4. Schilderij of  tekening.

Voor reproductie nemen wij alleen originelen in ontvangst die niet in een lijst zitten of achter glas . Mocht de kwaliteit van het origineel niet toereikend zijn, dan delen wij u dat in ons atelier meteen mee en is de keus aan u om wel of niet verder te gaan.

Wij delen u ook de levertijd mee.

Mocht pas tijdens het reproduceren blijken dat een goede reproductie onverhoopt niet mogelijk is, dan brengen wij u hiervan op de hoogte en bent u niet gebonden aan kosten.

Wij berekenen een atelier - uurprijs , herleid naar de werkelijk gebruikte eenheden van 5 minuten. Hoe hoger de kwaliteitsnorm , hoe meer te gebruiken eenheden.

Bij opdrachten die grote spoed vereisen ( bijvoorbeeld een reproductie ten behoeve van een bidprentje van een overledene ) wordt een toeslag berekend. Op het uurtarief komt de prijs van de gewenste soort afbeelding zelf.

Dat kan onder meer zijn :

  1. Afdruk op fotopapier;
  2. Afdruk op canvas;
  3. Posterpapier;
  4. Plexi.
 
 
Home
Pasfoto's
Reproducties
Contact
     
               

© 2015-2021 Foto Amycal - Alle rechten voorbehouden - Colofon