Voor pasfoto’s zijn wij op werkdagen steeds geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Zondag's alleen op telefonische afspraak !

             
   
   
   
 
     
     
Untitled Document

Schoolfotografie

Wij komen voor schoolfotografie bij  werkelijk alle vormen van onderwijs, van de allerkleinsten tot de grootsten;  van regulier tot alle vormen van speciaal onderwijs.

Afhankelijk van het soort onderwijs en de strakheid waarmee in het middelbaar onderwijs de organisatie en planning van de groepen plaatsvindt kunnen wij maximaal  tot ca. 750 portretten per dag fotograferen.

Bij basisonderwijs ligt dat aantal per dag beduidend lager, terwijl dat bij een Peuterspeelzaal nog eens lager ligt. Alles geschiedt echter na goed overleg . Wij maken duidelijke afspraken zodat beide partijen vooraf weten wat er van elkaar verwacht kan worden.

Wij zijn onszelf en spelen niet  " de grappige fotograaf "  bij wie de hele groep “in een deuk”  ligt en vervolgens onrustig blijft , maar wij benaderen elk kind vanuit rust en ons gevoel. Hierdoor voelt het kind , maar ook de volwassene , zich gerespecteerd en op zijn gemak.

Onze filosofie bij het fotograferen van kinderen is dan ook : “ dat je krijgt, wat je geeft “.

Zeker bij kinderen op scholen met speciaal onderwijs is het van groot belang dat deze vanuit rust , geduld en respect benaderd worden.

Het kind dat zich vertrouwd voelt, zal bijna altijd goed op de foto staan. Immers vanuit een ontspannen situatie komt vanzelf het goede moment om een goed portret te maken. 

Belangrijk hierbij is dat de fotograaf in een “ één op één situatie met het kind “  zijn werk onbelemmerd kan doen. Zodra vader, moeder of de leerkracht gaat participeren in de sessie, weet het kind niet meer op wie het moet reageren, wordt het zenuwachtig en is  hét moment voorbij.

Er zijn veel pakket combinaties mogelijk .

Een van de meest afgenomen pakketten is het pakket dat uit 3 fotovellen bestaat : 

  1. één vel 13 x 18 cm  volledig dekkend met het portret
  2. één vel 13 x 18 cm  met een samengestelde onderverdeling van het portret
  3. één vel 13 x 18 cm  waarop de groepsfoto staat afgebeeld

Wij leveren dit pakket op een uitstekende kwaliteit papier voor een prijs die behoorlijk lager ligt dan één setje van 4 pasfoto’s !

Ook “ Broer zus foto’s “  kunnen onderdeel zijn van een pakket dat in overleg met de school wordt samengesteld.

Het innen van de betaling gaat geheel buiten de school of leerkrachten om.

Binnen een week na de fotografie ontvangen de leerlingen hun fotopakket.

Hierin zit een unieke en persoonsgebonden inlogcode waarmee niet alleen ingelogd kan worden om de betaling te doen , bijvoorbeeld via ideal betaling, maar ook om foto’s snel bij te bestellen of andere leuke producten uit het assortiment met daarop de afbeelding van de gemaakte foto.

Beschikt u over een tablet of smartphone dan wordt na het scannen van een meegeleverde QR code de betreffende foto meteen zichtbaar en kan er naar believen worden bijbesteld; handiger en sneller kan het niet en eigentijdser ook niet !

De opgeslagen foto’s zijn overigens volgens zeer strenge gecertificeerde eisen beveiligd.

Heeft u  naar aanleiding van deze informatie behoefte aan meer informatie of wilt u een vrijblijvende kennismakingsafspraak maken voor schoolfotografie, neemt u dan contact op met ons atelier.

Heeft u hulp nodig bij de bestelling of andere vragen over de bestelling of producten, bel dan met het telefoonnummer van de helpdesk. Zij zijn er speciaal om uw te helpen of om uw vragen doeltreffend te beantwoorden.

Ons Atelier telefoonnummer is :

Tel. 043 / 362 83 30  ofwel  gsm  0621 / 55 77 09

 
 
Home
Pasfoto's
Schoolfotografie
Reproducties
Groepsfoto's
Contact
     
               

© 2015-2019 Foto Amycal - Alle rechten voorbehouden - Colofon