Voor pasfoto’s zijn wij op werkdagen steeds geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur en zondags op afspraak !

             
   
   
   
 
     
   
Untitled Document

Pasfoto Atelier Foto Amycal

Is gelegen in het hartje van Amby (schuin tegenover de kerk) en is een door de Gemeente Maastricht en RDW erkend Pasfoto Punt.

In onze professioneel ingerichte studio maken wij met de beste apparatuur volgens de geldende overheidseisen van alle landen pasfoto's van uitstekende kwaliteit voor de in de fotobranche gangbare prijs van € 14,50 per setje van 8 stuks op formaat 35 x 45 mm .

Bij ons is niet standaard dat een pasfoto zo snel mogelijk gemaakt moet zijn en u met een foto naar buiten gaat waar u eigenlijk niet écht tevreden over bent. Wij nemen de tijd voor een goede pasfoto. Onze focus is gericht op u èn een goede pasfoto !

Wij  fotograferen ,ook bij pasfoto’s, niet een ‘object’  maar een ‘gezicht ’  waar een mens achter schuil gaat. Pas als u tevreden bent , zijn wij dat ook. Wij zijn niet anders gewend met onze jarenlange ervaring van per jaar zeker 15.000 kinderen op portret zetten in scholen door geheel Nederland.

Inmiddels staan wij alom bekend voor de kwaliteit waarmee wij een goede Baby Pasfoto weten te maken. Wij zijn dan ook trots op de vele 5 sterren reviews. Vanuit allle stadsdelen en omliggende gemeenten hebben ouders voor een babys pasfoto de weg naar Foto Amycal gevonden. Ook voor een Baby Pasfoto  berekenen wij de gewone prijs van € 14,50
Hiermee onderscheiden wij ons van andere studio's waar  prijzen gehanteerd worden tot wel  € 25,00 !

Wij zijn van mening dat niet iedere klant even vlug gefotografeerd kan worden en daarom de een niet meer zou moeten betalen dan de andere.
Zodoende is ons tarief voor een Baby pasfoto hetzelfde als van een ‘gewone’ pasfoto.

U kunt bij ons ook pinnen, hetgeen onze voorkeur heeft ! Bij ons in de straat is bovendien gratis parkeren; dus extra voordelig !

Ook voor pasfoto's ten behoeve van  Visa voor India , Amerika of andere landen kunt u bij ons terecht.

Wij zijn op geopend op Maandag t/m vrijdag tussen 18.00 uur en 21.00 uur. Daarnaast zijn wij extra geopend op maandag en zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Mocht onverhoopt door de Gemeente ambtenaar een foto niet worden goedgekeurd , dan maken wij voor u zonder kosten een nieuwe pasfoto. Bovendien ontvangt u een tegoedbon voor een gratis pasfoto . Deze mag u ook aan iemand anders overhandigen. Strikte voorwaarde hierbij is wel dat u een officieel en door de ambtenaar getekend bewijs van afkeuring kunt overleggen waarop staat aangegeven wat de reden van afkeuring is. Zónder dit bewijs nemen wij een afgekeurde pasfoto niet in behandeling. Foto Amycal is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor de gevolgen van een onverhoopt afgewezen pasfoto.

Foto Amycal is zeker van zijn kwaliteit !

Foto Amycal is … een vertrouwd gezicht voor gezichten …!

 
 
Home
Pasfoto's
Reproducties
Contact
     
               

© 2015-2024 Foto Amycal - Alle rechten voorbehouden - Colofon