Voor pasfoto’s mogen wij ook in de Covid 19 periode geopend zijn ! Wij zijn geopend ma t/m vrij tussen 18.00 uur en 21.00 uur en verder op maandag en zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Maximaal één persoon tegelijk in de pasfotoruimte. Aanbellen s.v.p. aan de toegangsdeur.

             
   
   
   
 
     
   
Untitled Document

Pasfoto’s Atelier Foto Amycal

Is gelegen in het hartje van Amby (t.o.v de kerk) en is een door de Gemeente Maastricht erkend Pasfoto Punt.

In onze uiterst professioneel ingerichte studio maken wij met de allerbeste apparatuur  volgens de strenge overheidseisen  pasfoto's van uitstekende kwaliteit voor de verrassend lage prijs van slechts € 12,50 per setje van 8 stuks.

Bij ons is – in tegenstelling tot diverse plaatsen elders - niet standaard dat u na 2 minuten betaald moet hebben en alweer buiten staat met een foto waarover u eigenlijk niet tevreden bent.

Wij  fotograferen , ook bij pasfoto’s , een gezicht waarachter een mens schuil gaat en géén object. Pas als u tevreden bent , zijn wij dat ook. Wij zijn niet anders gewend omdat wij jaarlijks zeker 15.000 kinderen op scholen door geheel Nederland fotograferen.

Ook voor een Baby Pasfoto  berekenen wij de gewone prijs van € 12,50
Hiermee onderscheiden wij ons van andere studio's waar voor baby pasfoto's prijzen gehanteerd worden tot wel  € 25,00 !
Wij zijn van mening dat niet iedere klant even vlug gefotografeerd kan worden en daarom de een niet meer zou moeten betalen dan de andere.
Zodoende is ons studiotarief voor iedere pasfoto hetzelfde.

U kunt bij ons ook pinnen; wel zo gemakkelijk ! Voeg aan deze lage prijs toe dat u in Amby  geen parkeerkosten kwijt bent, dan bent u bij ons dus al minimaal zo'n € 5,00 voordeliger uit dan wanneer u voor een pasfoto naar hartje Maastricht gaat.

Ook voor pasfoto's ten behoeve van  Visa voor India of Amerika kunt u bij ons terecht.

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur. Extra zijn wij geopend op maandag en zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Mocht onverhoopt een foto niet goedgekeurd zijn , dan krijgt u uiteraard gratis een nieuwe. De voorwaarde is wel dat u een officieel en getekend bewijs van afkeuring kunt overleggen waarop staat aangegeven wat de reden is.

Maar wij doen nog meer : u krijgt een tegoedbon voor nóg een pasfoto; zo zeker zijn wij van onze kwaliteit!

Foto Amycal is ook hier een vertrouwd gezicht voor gezichten …!

 
 
Home
Pasfoto's
Reproducties
Contact
     
               

© 2015-2021 Foto Amycal - Alle rechten voorbehouden - Colofon